Wij zijn Anno Vastgoed ®

Vastgoedfinanciering

Begeleiding bij het financieren van zakelijk vastgoed.

Vastgoedadvies

Ontwikkeling, beheer, bemiddeling en exploitatie van zakelijk vastgoed.

Contact

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Focus van Anno: ondernemers in het MKB
Anno is de verbindende schakel tussen vastgoedfinancier en vastgoedeigenaar. Anno is er voornamelijk voor ondernemers. De dienstverlening bestaat uit het arrangeren van vastgoedfinancieringen en het adviseren over zakelijk vastgoed.

Enkele voorbeelden van trajecten waar wij bij betrokken zijn:
– Aankoop en financiering van een bedrijfspand
– Sale-and-leaseback transactie met een vastgoedinvesteringsfonds
– Herfinanciering van een fabriekslocatie
– Het uitgeven van een vastgoedobligatie
– Herstructurering van een bedrijfsstructuur

Dit zijn stuk-voor-stuk trajecten waar ondernemers meestal weinig ervaring hebben. Dit maakt de match tussen ondernemers en Anno zo speciaal.

Wij leveren een unieke dienst aan ondernemers en hanteren hierbij een assertieve manier van werken, waardoor u snel aan tafel zit met relevante partijen.

Bereikbare partner voor het gehele MKB
Wij zijn er zowel voor kleiner MKB (de bakker om de hoek die een winkel wenst te kopen) als voor groter MKB (een fabrikant die een nieuwe productielocatie wenst te openen en Anno inschakelt voor begeleiding en de vastgoedfinanciering).

We staan voor u klaar om uw belangen te behartigen.

Contact
Bel gerust: 076-3690174.

KIES DE FINANCIERING DIE BIJ UW VASTGOED PAST

Vastgoed financieren

Via het uitgebreide financieringsnetwerk van Anno vindt u de vastgoedfinanciering die optimaal bij de kasstromen van uw vastgoed past.

Anno is een onafhankelijke vastgoedfinancieringsboutique. Wij zijn er zowel voor de ondernemer die enkele honderdduizenden euro’s aan vastgoed voor eigen gebruik wenst te financieren als voor een investeringsmaatschappij die een compleet portfolio overneemt.

MAXIMALISEER DE WAARDE VAN UW VASTGOED

Vastgoedadvies

Anno adviseert en ontzorgt van A tot Z bij de commerciële exploitatie en de waardemaximalisatie van uw zakelijk vastgoed.

Wij zijn er bijvoorbeeld voor advies bij de ontwikkeling van nieuw vastgoed, advies bij het verbouwen van bestaand vastgoed, het vinden van passende huurders, het bemiddelen bij zowel aan- als verkoop van zakelijk vastgoed en het beheer van zakelijk vastgoed.

Artikelen over vastgoed

Lees onze artikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot vastgoed.

As is, where is
As is, where is De as is, where is-clausule is over komen waaien uit Angelsaksische landen en is inmiddels gemeengoed [...]